"I T’HO DIC DAVANT DE TOTA ESPANYA"

Aquesta és la frase de rigor de molts dels anomenats “programes de testimonis”, espais televisius en els quals els convidats són capaços de pronunciar paraules i fer confessions que atempten a la vivència del pudor més elemental. La televisió, a través dels reality shows i els diaris de Patrícia, està ensenyant a les noves generacions a barrejar la vida íntima i la vida pública en una mena de cubata espontani.

Continuar llegint…

“T’he portat aquí, davant de tota Espanya, per dir-te que ja no et faré més el salt i demanar-te que et casis amb mi”. La frase la pronuncien homes degudament agenollats, amb la mà dreta rere l’espatlla, custodiant una capseta amb un anell que han comprat el dia abans en uns grans magatzems. De fons sentim uns sintetizadors que gemeguen un decadent himne d’ascensor.

I jo em pregunto: tan pobres en recursos són alguns, que per posar una engruna de transcendència a les seves vides necessiten la solemnitat prefabricada i catòdica d’una cadena de televisió?

Hem d’aprendre a viure amb intensitat la vida ordinària, i crear la nostra pròpia màgia per fer-la, quan calgui, extraordinària.

Anuncis

2 comentaris

Filed under MITJANS DE COMUNICACIÓ

2 responses to “"I T’HO DIC DAVANT DE TOTA ESPANYA"

 1. Ferran

  La imatge diu molt…

  Ah, per cert, aquest és un problema que no tindrien si la declaració la fessin a través del teu blog, entre nosaltres, eh?

  (No t’enfadis)

 2. ENRIC VIDAL

  Ferran, Ferran…
  Bromes apart, m’agrada que segueixis el meu blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s