PASSAR DE CURS O PASSAR DEL CURS?

Segons sembla, el Ministeri d’Educació ha decidit facilitar l’accés dels espanyols a la universitat. A partir d’aquest curs, els alumnes de fins a quatre assignatures suspeses podran “optar per repetir el curs en la seva totalitat o per matricular-se de les assignatures de primer amb avaluació negativa i ampliar aquesta matrícula amb dues o tres matèries de segon”.

Vivim en un segle de veritable progrés educatiu. Primer vam eliminar el fracàs escolar de la Secundària amb la promoció automàtica. I ara aplanarem el batxillerat, que oficialment es podrà realitzar en quatre anys. El següent pas, i lògic, hauria de ser enviar el certificat d’estudis obligatoris directament a casa per evitar que l’escola entorpeixi la socialització messenger de l’adolescent de torn. A aquest pas, aconseguirem crear una societat de persones preparades, i de persones amb títol. Per això hi ha pares que ho tenen clar i envien els fills a l’Escola Alemanya…


Continuar llegint…

El pseudo-progressisme confon la igualtat d’oportunitats amb l’igualitarisme, i vol que tothom sigui universitari, encara que sigui a costa de destruir el sentit i la missió de la universitat. En el fons, aquest pseudo-progressisme té un prejudici contra el treball manual, considerat de segona categoria.

I així anem: creant un país de taxistes llicenciats en dret i anb problemes per trobar electricistes competents.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under EDUCACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s