PROGRESSISME "NEW AGE"

El cas de la noia de Girona expulsada de l’escola per assistir a classe amb el mocador islàmic ha destapat tota mena de reaccions i comentaris per part de la classe política del país. La multiculturalitat, un dels triomfs d’Occident que tant celebrem des del progressisme del canal 33 quan està associada a terrenys “segurs” com ara la gastronomia, es converteix en una amenaça quan voreja el territori de la identitat religiosa.


Continuar llegint…


“El Déu cristià”, ens repeteixen els progres, ja ha fet prou mal al llarg de la història. Ara val més controlar-lo, confinar-lo a l’espai més íntim de l’ésser humà, mirar d’expulsar-lo dels currículums escolars i censurar-ne qualsevol manifestació pública.

Sorprenentment, aquestes veus tan al·lèrgiques al cristianisme són les mateixes que aquests dies han aplaudit la rebel·lió dels monjos de Myanmar. I és que, seguint el manual d’instruccions new age de Richard Gere, si els qui surten al carrer són budistes amb túnica grana i cap rapat, les manifestacions religioses no solament són lícites, sinó heroiques.

Ara bé: els bisbes, que callin! No fos cas que algú es pensés que potser tenen una engruna de raó…

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under EDUCACIÓ, TEMES D'AVUI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s